Squid meal and shrimp hydrolysate as novel protein sources for dog food

Joana Guilherme-Fernandes, Tiago Aires, António J. M. Fonseca, Timur Yergaliyev, Amélia Camarinha-Silva, Sofia A. C. Lima, Margarida R. G. Maia, Ana R. J. Cabrita

Ler Mais

Protein hydrolysate and oil from fish waste reveal potential as dog food ingredients

Ana R.J. Cabrita, Margarida R G Maia, Ana P Alves, Tiago Aires, Ana Rosa, André Almeida, Rui Martins and António José Mira Fonseca

Ler Mais

Strategy combining mammalian fats with supplementation of pungent spices in aquafeeds, to mitigate negative impacts of fish oil replacement in fish performance, fillet quality and hepatic condition of gilthead seabream (Sparus aurata)

Alberto Ruiz, Enric Gisbert, Alicia Estevez, Felipe E. Reyes-Lopez, Eva Vallejos-Vidal, Lluís Tort, Jorge Dias, Sofia Engrola, Sara Magalhães, Tiago Aires, Sofia Morais

Ler Mais
x
O nosso website usa cookies para ajudar a melhorar a sua experiência de utilização. Ao utilizar o website, confirma que aceita a sua utilização. Esperamos que esteja de acordo. Política de Utilização de Cookies.