Apparent digestibility coefficients of processed agro-food by-products in European seabass (Dicentrarchus labrax) juveniles

I. Campos;  Elisabete Matos;  C. Aragão;  M. Pintado;  L.M.P. Valente

Ler Mais

A blend of land animal fats can replace up to 75% fish oil without affecting growth and nutrient utilization of European seabass

Marta Monteiro; Elisabete Matos; Rafael Ramos; Inês Campos; Luisa M.P. Valente

Ler Mais

Humoral and mucosal immune responses in meagre (Argyrosomus regius) juveniles fed diets with varying inclusion levels of carob seed germ meal

Francisco Antonio Guardiola; Carolina Barroso; Paula Enesa; Ana Couto; Patricia Díaz Rosales; António Afonso; Erika Kanashiro; Helena Peresa; Elisabete Matos; Aires Oliva-Teles; Pedro Pousão-Ferreir; Benjamín Costas

Ler Mais
Mais Publicações
x
O nosso website usa cookies para ajudar a melhorar a sua experiência de utilização. Ao utilizar o website, confirma que aceita a sua utilização. Esperamos que esteja de acordo. Política de Utilização de Cookies.